Ralf Mackenbach boeken?

Foto: Willeke Machiels
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW
  • Opmerking: Winnaar Junior Songfestival 2009

Biografie Ralf Mackenbach

Het is snel gegaan met de carrière van  Ralf Mackenbach (1995). Het is alweer vier  jaar geleden dat Ralf op 13 jarige leeftijd het Junior Songfestival won met het nummer ‘Click Clack’ en hiermee ook de Europese overwinning later dat jaar wist binnen te slepen in Kiev. Zowel in Nederland als België werd de single een grote hit en stond wekenlang in de top tien van de verschillende hitlijsten.

Ralf, die naast zingen ook acteert  en danst, vliegt de hele wereld over om te verschijnen in verschillende tv-programma’s. Hij sleepte zijn eerste muziekcontract binnen bij EMI Music. Het eerste album bereikte de Gouden Status en bevat naast zijn hit, ook de single ‘Doe de Smoove, waarmee hij een officieel Guinness World Record vestigde en een ware dansrage in Nederland ontketende. Ook krijgt hij zijn eigen reallifesoap ‘Ralf for Real’.

Het tweede album ‘Moving On’, een mix van Engelstalige en Nederlandstalige songs, bevat de hits ‘Dance’, ‘Vandaag is het Feest!’ en ‘Samen Sterk’, de titelsong van de bioscoopfilm van kinderhelden ‘Joris & Boris’. Ook speelt Ralf zelf een rol in deze film die  juli 2012 in première ging.

Ralf, die al voor zijn deelname aan het Junior Songfestival flink actief is met zingen oa in de musicals ‘Tarzan’ en ‘Beauty and the Beast’, wordt door zijn plotselinge populariteit gevraagd voor de meest uiteenlopende leuke klussen. Zo spreekt hij stemmen in voor verschillende kinderseries zoals Zack& Cody (Ralf is Zack)  en stemmen in films als “Heksje Lilly’, De kronieken van Narnia en de stem van Wickie de Viking in beide bioscoopfilms.

Als jurylid is Ralf te zien en te horen op TV in het door Albert Verlinde bedachte programma ‘My Name Is…’ En niet alleen privé is de zanger/entertainer verzot op schermen, wake boarden, skiën en dansen (dansopleiding Fontys Hogeschool Tilburg)

Hij liet aan Nederland zien verrassend goed te kunnen schaatsen in de tv-show ‘Sterren dansen op het ijs’ en schoonspringen in de tv show “Sterren Springen”. Ralf is  een graag geziene gast in meerdere tv programma-s  en radioshows. (o.a. Killer Karaoke)Ralf heeft als DJ een eigen radioshow bij de Efteling Radio.

Tussen al deze leuke klussen door zouden we bijna vergeten dat Ralf net als iedere andere leeftijdsgenoot gewoon naar school (VWO op het St Joris College Eindhoven) gaat en in zijn vrije tijd het liefst een leuke film kijkt, een game speelt of nieuwe nummers aan het voorbereiden is.

Ralf is weer een stukje verder op de trap naar volwassenheid en dat is  zeker merkbaar op  zijn derde album Seventeen, dat  in oktober 2012  uitkwam bij  platenlabel Cloud 9 Music. Voor dit album werkte RALF niet alleen met vaste producers als de Future Presidents en Eric van Tijn & Jochem Fluitsma, maar ook met nieuwe toonaangevende DJ’s is Ralf zelf aan het schrijven en componeren!  6 september 2013 kwam de single “Disco Dude” uit   een muziekstijl uit de Disco tijd (80-s). Ralf schreef deze hit samen met Wouter Van der Veken een Belgische producent.

Februari 2014 kwam zijn Nederlandstalige single “Vandaag” uit een vertaling van de Engelstalige track “Today” van Ralf-s 3e album.

Mei 2014 ging Ralf een samenwerking aan met producenten van Sonic Solutions hieruit kwam zijn volwassen Engelstalige Dance track “Over You” die al heel snel  op no 1 stond in de KidsTop20!

Ralf Mackenbach boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ralf Mackenbach zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ralf Mackenbach wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ralf Mackenbach. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ralf Mackenbach te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.