Ramon Beuk boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Ramon Beuk

Ramon Beuk rondde in 1992, na stages in verschillende restaurants, zijn koksopleiding af. Hij ontdekte dat koken zijn grote passie was maar het werken in de horeca niet. Met oog op de toekomst begon hij aan een studie pedagogiek. Na afronding van zijn studie verliet hij in 1997 de horeca om zijn overdrachtskennis en liefde voor eten en koken elders toe te passen.

Na extra marketingscholing kwam Ramon terecht bij HEMA, waar hij mede verantwoordelijk werd voor de huidige uitstraling van de verschillende culinaire concepten binnen HEMA filialen in Nederland en België. Hierna kwam Ramon bij Unilever terecht.

Ramon Beuk werd bekend als tv-kok door het kookprogramma Born2Cook, wat hij drie seizoenen heeft gepresenteerd. Het presenteren lag Ramon goed waardoor hij in 2010 opnieuw te zien was in het tv programma Wereldwijnen bij RTL4. Begin 2011 verscheen Ramon’s nieuwe boek, Terug naar mijn Roti vernoemd naar de gelijknamige televisieserie van de NCRV.

Ramon is op het moment niet alleen tv-kok, maar ook ondernemer. Hij is eigenaar van een evenementen- en vergadercentrum in Maarssen. Naast tv-kok en ondernemer heeft Ramon zich in de loop der jaren op meerdere gebieden ontwikkeld. Hij heeft inmiddels 9 boeken geschreven en geeft veel presentaties over zijn visie op ‘Beleving'. Hierbij maakt hij vaak de vertaalslag van eten bereiden naar beleven, samenwerken, inspireren en motiveren, op ieder willekeurig vakgebied. Ramon Beuk doet dit op een geheel eigen wijze door mensen mee te laten denken, voelen en proeven!

Ramon Beuk is een veelzijdige kok met één passie die tijdens zijn hele loopbaan centraal staat: De beleving van de emotie van eten. Hier kan hij u alles over vertellen, aan laten ruiken en van laten proeven. Inspireren en motiveren begint volgens Ramon bij de kernwaarden van het product!

 

Ramon Beuk boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ramon Beuk zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ramon Beuk wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ramon Beuk. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ramon Beuk te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.