Rave van Fortuin boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Rave van Fortuin

De energieke raddraaiers van Rave van Fortuin trekken je moeiteloos mee in een muzikale achtbaan. Aan de hand van een rad vol muziekstijlen word je ieder kwartier op een gloednieuw feest getrakteerd. Het resultaat? Eén groot feest der herkenning en een avond bomvol afwis- seling. Wanneer de ene DJ nog bezig is met opzwepende classics staat de volgende alweer klaar met een portie onvervalste meezingers.

Er is voor ieder wat wils; Guilty 90’s, Hip Hop, Après Ski, Hakkûh, Zomerhits, Springen en nog veel meer. Je kunt het zo gek niet bedenken of de DJ’s en presentator weten er wel raad mee. Van mainstage tot tentfeest, van lustrum tot poppodium en van carnaval tot festival… deze heren pakken je op en laten je niet meer gaan. Het is dan ook niet voor niets dat Rave van For- tuin al podia heeft mogen betreden als Solar Weekend, Mysteryland, TivoliVredenburg, Ziggo Dome, Effenaar, Zwarte Cross, Paaspop, 013 Tilburg en ga zo maar door!

Rave van Fortuin staat voor onversneden feest, muzikale afwisseling en pure energie. Stilstaan bij deze gasten is niet alleen verboden, het is ook nog eens onmogelijk!

Rave van Fortuin boeken

Verwacht alle muziek die niet meer mag, maar stiekem nog steeds op #1 staat in ieders party-playlist.

Rave van Fortuin boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rave van Fortuin zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rave van Fortuin wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rave van Fortuin. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rave van Fortuin te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.