Raymon Hermans boeken?

Raymon Hermans EXCLUSIEF boeken / Inhuren bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.800,- excl. BTW

Biografie Raymon Hermans

Al sinds zijn jonge jaren staat er één ding centraal in het leven van Raymon.. en dat is muziek. Zingen en entertainen is zijn passie. Al snel was het duidelijk, RAYMON HERMANS (1994) is een geboren artiest.

In 2010 kreeg RAYMON HERMANS de kans om zich te laten horen aan Nederland met zijn debuutsingle. Door het succes van deze single kreeg Raymon de smaak te pakken en bracht verschillende singles uit. Deze singles kregen de aandacht bij diverse TV- en Radio zenders en er kwamen optredens.

Inmiddels is de 23-jarige Raymon zich gaan focussen op het schrijven van zijn eigen singles. Dit resulteerde in 2015 tot de single HYPNOSE waarmee Raymon een nieuw geluid van zich liet horen. “Up-tempo, jong, fris en dansbare muziek ga ik uitbrengen” aldus Raymon.

2015 is een fantastisch jaar voor RAYMON HERMANS! Met de releases van HYPNOSE en M’N FAVORIET scoort hij dan ook twee hit-singles in het land. Zijn pakkende tracks met de stevige en dansbare beats worden dan ook door heel Nederland gedraaid door vele DJ’s. Hiermee bevestigt RAYMON HERMANS zijn juiste sound gevonden te hebben.

Inmiddels heeft RAYMON HERMANS door heel Nederland boekingen en wordt zijn bekendheid steeds groter. Zijn singles HYPNOSE, M'N FAVORIET, FENOMEEN, OFFICIEEL & NU OF NOOIT worden bij ieder optreden luidkeels meegezongen!

Raymon Hermans boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Raymon Hermans zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Raymon Hermans wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Raymon Hermans. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Raymon Hermans te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.