Reinier Vegter boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 695,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs

Biografie Reinier Vegter

Reinier Vegter is gezegend met een fantastisch stemgeluid. In zijn jeugdjaren zong hij in diverse kindermusicals en in een heus gospel/swingkoor waar hij regelmatig de solopartijen voor zijn rekening nam.

Vervolgens heeft hij eind jaren tachtig in een top-40 band gespeeld en in 1999 is hij een solocarrière begonnen. Inmiddels heeft Reinier 3 singles en een album uitgebracht en heeft hij veel radio- en tv-optredens op zijn naam staan waaronder Omroep Brabant, RTV Noord Holland, RTV Oost en RTV Drenthe. Reinier zingt eigen repertoire en liedjes van André Hazes tot aan Marco Borsato en van Tom Jones tot aan Robbie Williams.

Kortom, een ervaren en veelzijdige artiest die het goed doet in het kroegencircuit en op bedrijfsfeesten. Hij weet het publiek voor zich te winnen met zijn geweldige stem en performance!

Reinier Vegter boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Reinier Vegter zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Reinier Vegter wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Reinier Vegter. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Reinier Vegter te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.