Rene le Blanc boeken?

Rene le Blanc boeken | Twilight Entertainment
Foto: William Rutten
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW

Biografie Rene le Blanc

Op dit moment is René le Blanc te zien in het programma Ik geloof in Mij van SBS6. René le Blanc is vooral bekend van de hits “Alle sterren keken toe”, “Ik laat je nooit meer gaan” en natuurlijk “Ware Liefde”. Sinds het uitkomen van deze producties gaat de carrière van René in stroomversnelling. Voor volle zalen maakt hij keer op keer indruk met zijn live optredens.

The Dutch Engelbert Humperdinck

In de jaren 90 begon René als Engelstalige zanger. Met zijn look en warme stemgeluid kwam al snel de vergelijking met Engelbert Humperdinck en maakte hij zijn debuut als leadzanger van The Broadway Selection. Met evergreens bracht de sympathieke zanger velen in vervoering.

Boekingen Rene le Blanc

In 2008 stapte René le Blanc over op het Nederlandstalige repertoire en het succes bleef niet uit! Met Jacqueline scoorde hij een grote hit en hiermee was hij regelmatig te zien op tv en te gast op het Mega Piraten Festijn. Ook bij onze oosterburen stond René in de beginfase van zijn carrière met regelmaat op de bühne. Door dit succes was er de wens om een Duitstalige singel uit te brengen en er is gekozen voor “Ich lass dich nie mehr gehn”. Dit nummer is regelmatig te zien en te horen op de Duitse zenders. Andere producties van René zijn “Jij maakt me gek”, “Kleine Madonna” en “In Tirol”.

Rene le Blanc boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rene le Blanc zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rene le Blanc wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rene le Blanc. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rene le Blanc te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.