Rene Schuurmans boeken?

Rene Schuurmans Boeken bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 40 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 3.250,- excl. BTW

Biografie Rene Schuurmans

Maak van uw feest een bruisend spektakel door René Schuurmans te boeken. Niet voor niets is René Schuurmans één van de meest geboekte zangers van Nederland. De altijd gezellige Brabantse René Schuurmans maakt van elk evenement een waar feest!

Zingen was altijd al zijn grote passie, maar tot 2006 werkte René Schuurmans nog bij de gemeente in Sint-Michielsgestel. In 2006 ging de knop om en koos René Schuurmans voor een leven op de bühne. Vanaf dat moment ging het snel.

De hit van René Schuurmans ‘Laat de zon in je hart’ werd hét zomernummer van 2007. Met dit nummer vergaarde René Schuurmans landelijke bekendheid. Het bijbehorende album ‘Vanaf vandaag’ bereikte nummer 5 in de Mega Album top 100. Andere bekende nummers van René Schuurmans zijn: ‘Als ik haar zie’, ‘Diep in mijn hart’, ‘Hela Ho’, ‘Handen in de lucht’ en ‘Kom bij me terug’. In 2010 kwam daar het nummer ‘Is het leven niet mooi’ nog bij.

Dat René Schuurmans voor een feestje kan zorgen is inmiddels algemeen bekend. De meezingknallers uit zijn repertoire zijn zeer succesvol. Toch kan René Schuurmans met dit repertoire niet altijd laten zien dat hij over een uitzonderlijk talent beschikt. In september 2012 is zijn nieuwe album, ‘Lach & Geniet’ uitgebracht. Een fantastische plaat, met mooie nummers waar zijn enorme zangkwaliteit in doorklinkt.

Rene Schuurmans boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rene Schuurmans zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rene Schuurmans wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rene Schuurmans. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rene Schuurmans te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.