Rene van Beeten boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
  • Opmerking: Hazes imitator

Biografie Rene van Beeten

Het zingen is er bij Rene met de paplepel ingegoten. Als kleine jongen ging hij altijd mee met zijn opa: '' Mijn opa zong als geen ander in verschillende cafés en andere gelegenheden, ook zat hij in het zwanenkoor en natuurlijk in Jordaan cabaret 'De Toffe Jordanezen' welke voortgezet wordt door mijn moeder die ook een lekker nummertje wegzingt.” Elk weekend volgde Rene zijn opa naar 'Café De Twee Zwaantjes' of een ander café om geen optreden te missen: ''Altijd als hij stond te zingen, zong ik mee op de achtergrond. Wel zodat niemand het hoorde. Toen opa overleden was kwam er een vrouw naar me toe, ik kende haar omdat zij altijd in de twee zwaantjes speelde, het was Nel Gase, Zo, zei ze, nu ga jij zingen.

Hoewel Rene direct ontzettend veel lol had in het zingen, ging dit niet zonder horden of stoten: ''Op een gegeven moment kreeg ik de microfoon en begon te zingen. Nou valser kon niet! Na een tijdje dacht ik laat ik eens zanglessen nemen, want dit kan zo niet langer". Na een aantal lessen, veel stemoefeningen en een hoop geoefen ging het René een stuk beter af.

Inmiddels had hij ook zijn repertoire een beetje aangepast. Zijn eerste hit in de kroeg was 'Een Vriend' van André Hazes, daarna volgde 'Waarom' en nog meer liedjes van deze zanger. Het repertoire ligt hem goed en tijdens een avond in de twee zwaantjes besloot Rene voor de gein zijn liedjes ten gehore te brengen

In 2007 werd Rene door BNN gekozen als beste Andre Hazes imitator. Je geniet van het echte Amsterdamse accent van deze geboren en getogen Amsterdammer. Deze volkszanger weet als geen ander hoe hij het uitgebreide Hazes repertoire moet zingen. De vlieger, zij gelooft in mij, een beetje verliefd mogen natuurlijk niet ontbreken op jouw feest of evenement!

Rene van Beeten boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rene van Beeten zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rene van Beeten wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rene van Beeten. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rene van Beeten te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.