Rey Tranquilo boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Rey Tranquilo

Rey Tranquilo is nooit tranquilo: hij is een artiest puur sang, die met een overtuigende liveshow en sterke DIY mentaliteit alleen in 2018 al 50 shows speelde, waaronder festivals als WOO HAH!, Encore, Solar, Mundial, Kwaku, Vunzige Deuntjes en SMIB TNO Fest.

Hij won dit jaar De Grote Prijs van Nederland, werd uitgelicht als 101Barz Talent en is dit najaar de meest geboekte hiphop act tijdens de Popronde.
Vorig jaar was hij al te horen op het nummer 'Party' met Jacin Trill en 808milli, en hij bracht dit jaar in eigen beheer 'Drippy', 'Wie Ben Jij', 'Gucci Dollar Bill' en 'Mijn Tijd' uit. De komende tijd staat in teken van nieuwe muziek. Positiiief!

Rey Tranquilo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rey Tranquilo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rey Tranquilo wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rey Tranquilo. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rey Tranquilo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.