Richard Hekkert (Rene Froger Imitator) boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.350,- excl. BTW
  • Opmerking: Rene Froger Imitator

Biografie Richard Hekkert (Rene Froger Imitator)

Richard Hekkert is begonnen in 1996 en sindsdien in een stroomversnelling gekomen. Momenteel is hij een veelgevraagd artiest in grote showprogramma's waar hij regelmatig optreedt met andere artiesten, maar ook op bedrijfsfeesten, trouwerijen e. d .

Richard Hekkert zet met zijn optreden, zijn repertoire, geweldige stemgeluid en studio-orkestbanden van topkwaliteit, een indrukwekkende show neer, waarbij hij zich presenteert als een geboren entertainer. Door zijn leuke en stijlvolle manier van optreden wordt Richard met enige regelmaat gevraagd acte de présence te geven met een optreden op dè Jet Set feesten in binnen- en buitenland.

Gezien de aandacht in de media is Richard Hekkert al aardig op weg een bekende Nederlander te worden. Onlangs was Richard te zien in bladen als De Telegraaf (3x Stan Huygens Journaal), Nieuwe Revu ( Cannes & St. Tropez ), Sociëtyblad Miljonair (2x) en diverse keren in de weekbladen Privé, Weekend, Story en Party . Ook was Richard meerdere malen te zien op televisie bij RTL4, RTL 5, Yorin , het Tros programma Let's Make Music en SBS 6 Shownieuws.

Al eerder heeft Richard van “ This Is The Moment” een danceversie op CD uitgebracht. Vervolgens werd wéér een up-tempo nummer op CD uitgebracht: " Delilah ", waarmee Richard in de media veel aandacht kreeg. Zelfs in het buitenland waaronder Tjechië en Slovenië is dit nummer goed ontvangen en stond hij op een 2e plaats in de Europese top 10.

Absolute knaller is zijn nieuwste single, een waanzinnig spetterende en swingende danceversie van "Bloed, Zweet en Tranen".

Richard Hekkert heeft natuurlijk meer toppers in zijn repertoire; Let Me Entertain You, This Is The Moment, Relight My Fire, Are You Ready For Loving Me, Delilah, Just Say Hello, Een Eigen Huis , Your Place Or Mine (S.E.X.), Man With A Mission, Thunder In My Heart, In Dreams, She, Kaylee en The Number One. Maar ook nummers als You'll Never Walk Alone, Zij Gelooft In Mij , Amsterdamse medley, You're My World, My Way etc. Richard weet zich altijd perfect aan te passen aan sfeer, ambience en publiek

Richard Hekkert (Rene Froger Imitator) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Richard Hekkert (Rene Froger Imitator) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Richard Hekkert (Rene Froger Imitator) wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Richard Hekkert (Rene Froger Imitator). ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Richard Hekkert (Rene Froger Imitator) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.