Richard Krajicek boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Tennisclinic of College Tour setting

Biografie Richard Krajicek

Eén van de grootste Nederlandse sportmomenten ooit: op het heilige gras van Wimbledon won Richard Krajicek in 1996 de Wimbledon Finale! Dit gaf het Nederlandse tennis een enorme BOOST en mede daardoor staat de tennissport nog altijd in de top vijf van meest populaire sporten.

Tennis is een gezellige en leuke sport die voor iedereen toegankelijk is. Zo ook voor bedrijven, overheden, instellingen en organisaties die het thema sportief in volle actie willen omarmen.
Dit alles ten gunste van de onderlinge teambuilding, prestaties op de werkvloer en vooral het plezier tussen collega's en afdelingen.

Geheel in lijn met Richard Krajicek's missie (het stimuleren van sportieve activiteiten voor jongeren) biedt Richard nu de mogelijkheid om onderstaande Clinic (of College Tour-setting) te boeken (geen losse kaartverkoop!).
De ontvangen fees zullen dan ook grotendeels worden gebruikt om het Nationaal Jeugd Tennis Team te sponsoren.

Richard Krajicek boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Richard Krajicek zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Richard Krajicek wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Richard Krajicek. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Richard Krajicek te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.