Richard Stooker boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Vele mogelijkheden

Biografie Richard Stooker

Richard Stooker is pas op zijn 13e begonnen met goochelen maar daarna is het ook snel gegaan!

Met grote namen in de goochelwereld zoals Richard Ross en Ger Copper als zijn leraren plus het met succes vervolgen van de toneelschool zorgde er voor dat Richard Stooker een eigen stijl ontwikkelde die veel mensen als prettig ervaren.

Richard wordt niet voor niets ook wel de “Sean Connery” van de goochelaars genoemd en is daardoor op vele (exclusieve) evenementen in te zetten.
Met meer dan 25 jaar ervaring in de goochelkunst zorgt Richard voor complete verbazing bij uw gasten maar ook bij vakgenoten en heeft daardoor dan ook vele nationale maar ook internationale prijzen in ontvangst mogen nemen.

Vanaf zijn 20e begint Richard zich ook te interesseren in het mentalisme.

Deze vorm van entertainment blijft tot in 2008 onbekend bij het grote publiek maar krijgt opeens grote belangstelling door de uitzending “De nieuwe Uri Geller” op SBS6 waar Richard ook 1 van de deelnemers was.
In plaats van vingervlugheid bij het goochelen wordt met het mentalisme nu de gedachte en keuzes van de gasten beïnvloed door een mix van mensen kennis, psychologie en NLP (Neuro Linguïstisch programmeren)  

Dit wil iedereen van dichtbij nu wel eens mee maken en Richard krijgt op een avond dan ook vele verzoeken van gasten om te ondervinden hoe er nu onbewust toch keuzes beïnvloed kunnen worden.

Buiten zijn carrière als mentalist en goochelaar is Richard ook regelmatig te zien in TV producties, films en commercials.

Richard Stooker is te boeken in de volgende mogelijkheden:

Goochelen

-Table Magic (het langs de gasten gaan aan tafel maar ook in te zetten op "staande" locatie's)

-Centrale act (een centrale act om bijvoorbeeld een feest te laten beginnen maar ook geschikt om een feest te laten eindigen of een gastspreker te introduceren)

-Productpresentatie (een centrale act waarbij het thema of product van het bedrijf in verwerkt is. Dit in combinatie met het tevoorschijn "toveren" van b.v een directeur)

-Magic combi (Table Magic + Centrale act)  Zeer geschikt voor exclusieve partijen vanaf 20 personen waarbij het diner uit meerdere gangen bestaat. Het entertainment zal tussen de gangen verzorgd worden.
 
Mentaal

-Mental Table Magic (hetzelfde als Table Magic maar nu met mentalisme als hoofd entertainment)

-Centrale act Mentaal (hetzelfde als de Centrale act maar dan met mentalisme als hoofd entertainment)

-Mental combi ( Mental Table Magic + Cantrale act mentaal)

Richard Stooker boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Richard Stooker zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Richard Stooker wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Richard Stooker. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Richard Stooker te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.