Richard Tops Sinterklaasshow boeken?

  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 550,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs/excl. reiskosten

Biografie Richard Tops Sinterklaasshow

Een uniek kinderprogramma door de originele samenvoeging van een goochelshow met een poppenkast.
De eerste minuten van de show worden de kinderen flink opgezweept om mee te doen met een mega applaus. Na dit
oorverdovende kabaal start de poppenkast voorstelling. Ruim 20 minuten neemt Richard de kinderen mee op avontuur door de poppenkast. Ze ontmoeten Jan Klaassen, de politieagent
en misschien zelfs wel de gemene Heks.

Hierna volgt een onvervalste goochelshow van 40 minuten. Richard laat dobbelstenen verdwijnen, verschijnen en verhuizen. Hij laat zien wat je allemaal met toverzout kunt maken. De show kenmerkt zich door een heel hoog meedoe en meeklap gehalte.
Onze entertainer weet perfect hoe hij de aandacht van de kinderen krijgt en hoe hij deze kan behouden. Een show geschikt voor vele soorten evenementen.
Richard zorgt voor een geluidssysteem geschikt voor max. 200 kinderen. Zijn poppenkast is eveneens zijn decor voor de goochelvoorstelling.

Tijdens de Sinterklaasperiode is de show natuurlijk aangepast. En zal Richard de kinderen voorbereiden op de komst van de Sint… want die komt toch zeker ook .. !?

Richard Tops Sinterklaasshow boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Richard Tops Sinterklaasshow zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Richard Tops Sinterklaasshow wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Richard Tops Sinterklaasshow. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Richard Tops Sinterklaasshow te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.