Rikki (GTST) boeken?

Rikki uit GTST boeken bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
  • Opmerking: 20 minuten zang / 10 minuten meet & greet

Biografie Rikki (GTST)

Rikki de Jong is een personage in Nederlands best bekeken serie Goede Tijden, Slechte Tijden. Momenteel gaat het haar als zangeres voor de wind in het fictieve stadje Meerdijk: ze leeft het glitter & glamour leven van een popster, maar ontdekt ook de keerzijde van het succes.

Rikki heeft inmiddels al drie singles op haar naam staan waarvan Waar Ben Jij zelfs de nummer 1 positie bereikte in maart. Het optreden van Rikki is een 20 minuten durende show met uiteraard haar eigen hits bekend uit de serie, en wordt aangevuld met bekende hits uit de Top 40. Daarnaast is ze beschikbaar voor een korte Meet & Greet. De rol van Popster Rikki wordt vertolkt door actrice Robin Martens.

Rikki (GTST) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rikki (GTST) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rikki (GTST) wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rikki (GTST). ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rikki (GTST) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.