Rita Zipora boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Rita Zipora

Rita Zipora combineert Brits-klinkende electropop à la Portishead en Massive Attack met warme soundscapes en haar eigenzinnige, Nederlandse teksten. Ze studeerde in 2010 af aan het conservatorium in Den Haag en trad al op in Amsterdam, Parijs en Bilbao.
Wasem

Met haar eerste single ‘Wasem’ heeft Rita Zipora meteen succes; het nummer is toegevoegd aan de 3FM playlist.

In januari 2014 stond de zangeres op Noorderslag en verscheen haar debuutalbum ‘Als Ik Kijk’ dat ze samen met producer Attie Bauw opnam.

NRC Handelsblad schrijft:

    “Ze knalt ongeveer van het podium af met haar uitgelaten, eigen songs”

Rita Zipora boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rita Zipora zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rita Zipora wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rita Zipora. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rita Zipora te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.