Rob en Emiel boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Vele mogelijkheden o.a Show op maat

Biografie Rob en Emiel

Rob en Emiel Boeken ?

Rob Mollien en Emiel Lensen, 2 goochelaars/illusionisten “nieuwe stijl”. Verwacht dus geen konijnen, duiven of trucs uit de hoge hoed, maar een moderne wervelwind van magic, interactie, cabaret, entertainment en verwondering. Met hun enthousiastme en vakmanschap zorgen zij ervoor dat uw evenement even bijzonder als onvergetelijk wordt! 

Zij werden bij het grote publiek bekend als finalisten van het programma De Nieuwe Uri Geller, waarin mentalisme centraal stond.Maar dat is niet het enige dat zij hebben gedaan!  Hun acts op verschillende nationale en internationale wedstrijden met goud beloond.

In 2006 behaalde zij zelfs goud in 3 verschillende catagorieën, kregen een eervolle onderscheiding voor hun komische presentatie en wonnen zij de Grand Prix, de hoogst haalbare nederlandse goochelprijs, waarmee zij Nederlands Kampioen Goochelen zijn! Maar de hoogste onderscheiding die zij tot noch toe mochten ontvangen, was de bronzen medaille op het WereldKampioenschap Magic in 2006!
Daarmee behoren zij officieel tot de absolute wereldtop.

Eerder betraden zij dan ook podia in Nederland, België, Duitsland,   Groot-Brittanië, Zweden, Brazilië, Thailand, Zuid-Korea, Thailand, Australië en de U.S.A. en waren in 10-tallen televisie programma’s te zien.
Als u spraakmakend en hoogwaardig entertainment zoekt waar men nog lang over zal praten, dan bent u bij Rob en Emiel aan het juiste adres!


Hieronder vind u de mogelijkheden waar Rob & Emiel het land mee doortrekken:

De Man die Weet

De meest aangevraagde en wonderlijke demonstratie van Rob en Emiel,
waarin Rob gaat kijken zonder zijn ogen te gebruiken.

Geblinddoekt omschrijft Rob precies wat de gasten bij zich hebben, tot de meest miniscule details. Niet alleen voorwerpen, maar ook persoonsgegevens van willekeurige gasten worden door Rob ontrafelt.

Alleen deze act bracht Rob en Emiel naar landen over de hele wereld. Zij vertoonde deze demonstratie op televisie bij Nachtsuite, Jensen, Barend en Van Dorp en bij De Nieuwe Uri geller. 
En ook al zouden wij alles omschrijven, u moet het echt zien om te geloven,
maar eigenlijk doet u dat dan nog niet...

Intimate  Magic Theatre

In een mini magisch theater worden uw gasten verwend met hoogstaande magie. Geen harde muziek en geen afleiding, enkel genieten van stijlvol en eigentijds goochelen. In deze setting kunnen Emiel en Rob verschillende shows presenteren. Energiek en snel of met extra nadruk op het magische en onmogelijke. Of wilt u liever een show waarbij u werkelijk gaat twijfelen over bovennatuurlijke krachten.... De duur van de shows kan variëren tussen de 6 en 60 minuten, en komt het beste tot zijn recht bij kleine groepjes tussen de 20 en 50 personen. Uiteraard kunnen er meerdere shows per avond gepresenteerd worden. Uw gasten kunnen dan verschillende shows per avond bijwonen!

Deze act is ook zeer geschikt voor (straat)festivals en grotere evenementen en desgewenst nemen zij hun eigen theatertent mee, maar het kan ook plaats vinden in een ruimte op de locatie.

Workshops

Iedereen naar binnen, de deur op slot.... In deze workshop wordt de geheime code doorbroken, en wordt u verwelkomd in de wereld van magie en illusie. Emiel Lensen en Rob Mollien geven enkele van hun beste goocheltrucs prijs in deze met magie doorspekte workshop. Zij leggen duidelijk en glashelder de verschillende geheimen en handelingen uit, zodat iedereen na afloop een aantal echte goocheltrucs kan vertonen.

Er zijn 3 vershillende workshops mogelijk. Magic Fun, Magic, Cocktails and Imagination en The New Way. Meer informatie op aanvraag.

Close Up Magic

Op ieder feest kunnen Emiel en Rob naar de gasten toe komen om hun wonderlijke kunsten met de gasten te delen. Aan tafel, aan de bar of tussen (kleine) groepen, gebeuren dan de meest vreemde dingen. De wonderen vinden zo dichtbij plaats, dat het extra onmogelijk lijkt. Vaak vindt het zelfs plaats in de handen van de verwonderde toeschouwers!

Eén van de grote voordelen van het inzetten van Emiel en Rob is dat zij samen voor grotere groepen kunnen staan. Iedereen kan het zien en de impact is vele malen groter dan bij een solo goochelaar.

Stand Up Magic

Een bruisende en wonderlijke act, waarbij Emiel en Rob letterlijk en figuurlijk de hele zaal betrekken. In deze act geven zij onder andere een demonstratie mindreading, slaan alle gasten de handen inéén en ziet iedereen ze letterlijk vliegen! Een act die net zo indrukwekkend als vermakelijk is. Bovendien kan de inhoud van deze act eventueel aangepast worden aan het gezeldschap of uw bedrijf. Zo is het ook mogelijk om uw nieuwe product, cd, magazine of misschien wel de directeur te voorschijn te toveren

Rob en Emiel boeken
 

Rob en Emiel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rob en Emiel zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rob en Emiel wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rob en Emiel. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rob en Emiel te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.