Rob en John boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Diverse mogelijkheden

Biografie Rob en John

Rob en John houden van u, ook als u lelijk bent!
“Wij spelen enkelt liedjes van de groten der aarde: Denny Christiaan, Boney M, Koos, Frans, André, noem maar op . Overal waar wij komen wordt het gezellig. Soms wordt het zelfs al feest tijdens ons optreden!”, aldus Rob en John op Radio Rosetta.

Rob en John leerden elkaar kennen tijdens een talentenjacht op Camping Het Natte Uiltje in Bertele. Robbie Smots als Romantisch Organist, en Johnny Gold als zanger van het feestrepertoire. Samen besloten ze Nederland te veroveren. Er werden mooie pakken gemaakt, Robbie kocht een echt keyboard en John een Rolex.

Al snel diende zich de eerste optredens aan.
“De eerste optredens waren natuurlijk geen pretje. Het repertoire was nog niet zo groot en wij hadden wel optredens van een paar uur. Elk nummer werd een keer of zes per avond gespeeld….tja en als die gasten dat dan in de gaten kregen, was het rennen geblazen…

Toen zijn we ook begonnen met meer illectuele liedjes. Engels enzo, liedjes als uma Palomo banko en natuurlijk ook Rock en Roll erbij.”

Zij hebben samen 1 doel. Net als Frans in een uitverkocht Ahoy, met een ballet en echte artiesten!
Tot die tijd staan ze overal waar ze welkom zijn. Maar weet wat U te wachten staat: Humor, feest en meezingers worden als een waterval over U heen gestort!

Wat in 1997 begon als gelegenheidsduo, behoort inmiddels tot één van de leukste acts in het genre:

Muziek met een glimlach.

Van dorpscafeetjes tot feesttenten en festivals, van voetbalkantines tot schouwburgen. Op ontelbare plaatsen heeft dit duo een onvergetelijke indruk achtergelaten. Rob en John brengen met hun feestmuziek een sfeer zoals het volgens dit duo zou moeten.

Feesten, dansen, lachen en hossen.


Rob en John zijn ook een echte aanrader voor beurzen of presentaties.

Discografie

In 2005 komt de single “ Eén keer in je leve” uit en belandt op nummer 64 in de Mega top 100. In 2006 komt de single met daarop “De rooie rozen medley”en “Als mijn wijf verdwijnt”, deze komt op 72 in de Mega top 100. Beide singles halen het in de top 5 van de feest top 20.

Boekingen

- Rob en John zijn te boeken als tussen of finaleact van +/-40 minuten
- Rob en John zijn te boeken als avondvullende act. ( 3x40 min of 2x 60 min)
- Rob en John zijn te boeken als presentatieduo of speciale optredens.


Rob & John, het leukste feestduo van Nederland.

Rob en John boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rob en John zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rob en John wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rob en John. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rob en John te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.