Rob Ronalds boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW

Biografie Rob Ronalds

Dat Rob Ronalds inmiddels de status heeft van bekende Nederlander mag ondertussen wel duidelijk zijn. Rob is bekend van Cooldown Café, het TV programma Ab Normaal en dagelijks op TV met Holland Clip Festival op TV Oranje.

Rob Ronalds gaat nu zijn eigen weg bewandelen met een nieuw imago, leuke liedjes en aan het einde van het jaar een nieuw album.

De single "Bloed Zweet & De Vlieger" zorgde onlangs nog voor de nodige opschudding in medialand en bezorgde Rob de veel aandacht in de bladen en op TV.

Nu is er zijn nieuwe single "Voor Een Zoen". Dit is een bewerking van de oude hit van Michel Delpech, "Pour Un Flirt". Deze song is o.a. bekend van de "Paturain" reclame en staat inmiddels goed genoteerd in de Mega Top 100.

Ook op de bühne is Rob Ronalds een kanjer. Met een secuur uitgekozen repertoire zet hij elk feest op z'n kop. Er is dan ook geen podium waar hij nog niet heeft gestaan. Hij heeft met optredens in zowel binnen- als buitenland bewezen een entertainer van grootse klasse te zijn.

Rob Ronalds boeken?

Rob Ronalds is een absolute aanrader als u een geslaagd feest wilt hebben.
In een tape act van 30 minuten komen hits als : Kleine blonde Mariandel, Haar rode lampie, Voor een zoen en andere gezellige feestplaten voorbij. 

Rob Ronalds boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rob Ronalds zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rob Ronalds wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rob Ronalds. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rob Ronalds te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.