Robert de Vries boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Robert de Vries

Als enige artiest in Nederland brengt Robert de Vries magie en cabaret bij elkaar. Een 20 tot 30 minuten durende up-tempo act gevuld met interactie, scherpe improvisatie, ondersteunende muziek en sterke magische effecten.

Geen kisten, kasten en flauwe doekjes! Op het podium staat alleen een tafel. De interactie met het publiek bepaalt de sfeer en de opbouw van het programma. Voor de magische effecten gebruikt Robert alledaagse voorwerpen en onderwerpen uit het bedrijfsleven.

Hoe kunt u deze act op uw evenement toepassen? Laat u inspireren door de mogelijkheden.

Energizer XL

Energie, we hebben het allemaal nodig. Zeker tijdens seminars en congressen waar u totale concentratie van uw gasten vraagt. Organiseert u binnenkort een zakelijke meeting en zoekt u een energizer om uw gasten scherp en alert te houden?

Robert de Vries heeft speciaal voor deze events de Energizer XL ontwikkeld.
Energizer XL is een 30 minuten durende up-tempo show met de unieke combinatie van cabaret en magie. Met zijn energieke persoonlijkheid, opzwepende muziek van de live dj, scherpe improvisaties en onverklaarbare magische effecten, dient Robert uw gasten een energie injectie toe. Na deze show zitten uw gasten weer op het puntje van de stoel om uw boodschap te absorberen.
Maatwerk

De Energizer XL van Robert de Vries is uitermate geschikt voor het communiceren van uw zakelijke boodschap. Hij snijd zijn programma altijd op maat voor uw bijeenkomst. Juist in dit moment van ontspanning kan Robert uw gasten op een informele manier informeren en inspireren.

Presentator en Dagvoorzitter Robert de Vries

Als presentator is Robert zeer veelzijdig. Hij is innemend, vlot, maar vlijmscherp. Als dagvoorzitter is hij heel warm, oprecht en geïnteresseerd in de deelnemers. Uniek voor zijn presentatiestijl is de hoge mate waarin hij het publiek betrekt bij de onderwerpen. Hij laat uw evenement of congres in goede banen leiden. Door zijn improvisatietalent vult hij elke ongewenste situatie of gat in het programma professioneel op.

Magical dagvoorzitter

Als één van de beste goochelaars van Nederland kan Robert uw congres leiden een vingervlugge dagvoorzitter. Hierbij vertoont hij tussen elke spreker een korte act dat inspeelt op de inhoud van het programma. Door de interactie met het publiek en de sterke magische effecten blijven uw gasten scherp en alert waardoor uw boodschap beter wordt opgenomen.

Robert de Vries boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Robert de Vries zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Robert de Vries wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Robert de Vries. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Robert de Vries te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.