Robert Pater boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 650,- excl. BTW

Biografie Robert Pater

Robert Pater is bekend van liedjes als “Waarom Ben Jij Nooit Op Zondag Vrij”, “Helena”, “Een Roos In De Morgen”, “Laat Mij Maar Gaan” ,“Als Een Meeuw In De Wind” "Doe Met Me Wat Je Wilt" “Eenzaam en alleen” en “Bella bella Señorita”, "Maar nog steeds zijn we samen". In 2020 scoort Robert met de singel "Een Roos Geef Ik Aan Jouw"
Ook de videoclips van Robert Pater worden volop bekeken op You Tube, .

Boekingen Robert Pater

Robert treedt op door het gehele land, van bruiloften en partijen tot cafeetjes en feesttenten is Robert een gewaarde artiest.

Robert Pater boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Robert Pater zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Robert Pater wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Robert Pater. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Robert Pater te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.