Robin Matrix boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Robin Matrix

Een kleine act met grote impact. Robin mengt zich tussen uw gasten en verbaast iedereen met zijn interactieve goocheltrucs.

Niets is sterker dan persoonlijk menselijk contact. Met kleine, persoonlijke en verbazingwekkende trucs breekt tafelgoochelaar Robin het ijs bij borrels en verhoogt hij beetje bij beetje de sfeer op ieder feest! Robin treedt met zijn act ongeveer 160 keer per jaar op bij borrels, meetings en feesten. Door deze hoeveelheid shows heeft hij voldoende ervaring om uw hoge verwachtingen waar te maken! Zijn presentaties zijn fris en dynamisch. De impact van zijn act is groot en de vereisten zijn minimaal. Dit betekent dat Robin na aankomst op uw feest direct aan de slag kan. Hierna hoort u alleen nog via de complimenten van uw gasten dat Robin op uw feest geweest is. Ideaal voor: Bedrijfsfeesten, Bruiloften, Recepties, Diners, Verjaardagen etc.

Robin Matrix boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Robin Matrix zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Robin Matrix wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Robin Matrix. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Robin Matrix te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.