Robin van Beek / Robbie Williams Imitator boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.595,- excl. BTW
  • Opmerking: Met danseressen €1895,00 / Met Band mogelijk

Biografie Robin van Beek / Robbie Williams Imitator

Super swingende Robbie Williams act waar de vonken vanaf vliegen. Een ongekende show van 30 minuten met grote hits als Let Me Entertain You - Rock DJ – Millennium en Angels. Robin wordt Robbie, compleet met kenmerkende kuif en tatoeages. In een handomdraai zet deze topzanger het publiek naar zijn hand: “For the next thirty minutes, your ass is mine”.
 
Robbie’s eigen danseressen maken deze act compleet met een strak en uiterst professioneel showballet. ROCK DJ TOUR brengt Robbie Williams bij u op bezoek! Zien is geloven! (Ook beschikbaar met negenmans sterke begeleidingsband).

Robin van Beek / Robbie Williams Imitator boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Robin van Beek / Robbie Williams Imitator zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Robin van Beek / Robbie Williams Imitator wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Robin van Beek / Robbie Williams Imitator. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Robin van Beek / Robbie Williams Imitator te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.