Roel Thomas boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Roel Thomas

Al vanaf zeer jonge leeftijd,was Roel Thomas op en rond het podium te vinden. Als 8-jarig jongentje deed hij een playbackact van Elvis Presley en Shakin’Stevens. Op de middelbare school zat hij in het schoolbandje als zanger-gitarist en na het vervullen van zijn dienstplicht is hij zich gaan toeleggen op het beoefenen van het vak als muzikant. Als jonge student is Roel Thomas al snel professioneel les gaan volgen in zang & gitaar.

Na 5 jaar ploeteren met toonladders en zangtechnieken was hij klaar voor het grote avontuur. Na wat audities bij diverse bands en gelegenheden kwam de eerste semiprofessionele aanbieding.

Inmiddels heeft Roel Thomas de nodige ervaring opgedaan, om voor diverse soorten van podia en publiek te kunnen performen en presteren. Dit in samenwerking met andere muzikanten en als solo artiest. Op dit moment is Roel Thomas veel aan het werk in studio’s, als zanger/gitarist en als componist/schrijver/producer schrijft hij geregeld liedjes voor diverse artiesten en gezelschappen.

Roel Thomas boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Roel Thomas zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Roel Thomas wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Roel Thomas. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Roel Thomas te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.