Roept u Jan Maar boeken?

  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.900,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.

Biografie Roept u Jan Maar

Roept u Jan Maar....Door middel van verzoekjes bepaalt u het feest!

Dé entertainer van Nederland, Jan Rooymans, vormt de solide basis van deze Pianoshow, waarbij vleugel en drum elkaar op perfecte wijze aanvullen.

Jan Rooymans heeft na het Conservatorium o.a. gespeeld bij De Crazy Piano's, de Corona's en Sing'n Swing. Samen met drummer Martijn Klaver vormt hij een interactief en dynamisch duo dat een van de meest gevraagde acts voor bedrijfsfeesten is. De basissetting van 1 pianist en 1 drummer kan natuurlijk worden uitgebreid met diverse muzikanten.

Deze rasentertainers beschikken over een onuitputtelijk repertoire en daarnaast onderscheiden zij zich met een wervelende performance.

Feest gegarandeerd, het dak gaat er af met de show  Roept u Jan Maar !

Roept u Jan Maar boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Roept u Jan Maar zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Roept u Jan Maar wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Roept u Jan Maar. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Roept u Jan Maar te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.