Roept u Maar ! boeken?

  • Tijdsduur: 2 x 40 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW

Biografie Roept u Maar !

Roept u Maar ! Ze zijn er! Uw ultieme lichtversterkte trio is een feit. U bepaalt wat zij spelen, uit het hoofd en op verzoek, uw verzoek!

Roept u maar en onze avonturiers spelen het ter plekke voor u! Virtuoos komen zij sterk uit de hoek met contrabas, gitaar en cajon om uw muzikale wensen te vervullen. Grappig, muzikaal en altijd spontaan.

Trio Roept u Maar speelt tegenwoordig ook licht versterkt. Met een mobiele geluidsbox geven zij net dat beetje extra aan uw receptie, ontvangst of borrel.
Onze helden verdienden hun sporen al lang en breed in de eredivisie bij de Coronas, Anouk, Paul de Leeuw, Crazy Pianos, Van Velzen, Birgit, Metropole Orkest en nog véél meer, teveel om op te noemen.

Daarom roepen wij met gepaste trots: Dames en Heren, Roept u Maar!

Tijdsduur van een optreden.
•    2 x 40 min. in 2 uur
•    3 x 40 min. of 4 x 30 minuten in 3 uur

 

Roept u Maar ! boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Roept u Maar ! zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Roept u Maar ! wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Roept u Maar !. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Roept u Maar ! te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.