Rogier van Oosterhout boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Rogier van Oosterhout

Rogier van Oosterhout is geboren op 12 april 1976 in het Brabantse Oosterhout en is na het afronden van een sociaal pedagogische opleiding in Breda, journalistiek in Tilburg gaan studeren. In 2003 haalde hij hiervoor zijn diploma. Rogier woont nog altijd met veel plezier in Tilburg. Sinds augustus 2001 werkt Rogier onder andere voor Omroep Brabant. Toen hij destijds op de redactie ZAP! actief was als programmamaker, ontstond de mogelijkheid om te gaan presenteren. In een van de series uit dat programma, "Midden in het Nieuws", deed hij zijn eerste ervaring op. Oefening baart kunst, zo blijkt, want op 5 januari 2006 presenteerde hij zijn 300e aflevering. Rogier gaf intussen smoel aan verschillende programma's als Zinderend Zuiden, Carnaval en Route, Oranje en Route, 3 Uurkes Vurraf, Landlopers, Brabant Party, Team Terriërs en diverse series in het magazine ZAP! Maar Rogier is een duizendpoot en zit niet graag stil. Vooral ook buiten (Omroep) Brabant is hij actief. En werkt hij als zelfstandige voor een groot aantal andere opdrachtgevers.

Rogier is trainer, programmamaker, producer, verslaggever
en/of presentator voor diverse bedrijfs- en tv-producties. Maar werkte ook ruim 2 jaar als voice-over voor Net5. En als je goed luistert, kun je zijn stem horen in radio- en tv-commercials, animatiefilmpjes en voiceoverproducties van uiteenlopende opdrachtgevers. Sinds 2003 heeft Rogier er een grote hobby bij; het maken van zelfstandige AV-producties met een aantal net zo bevlogen en enthousiaste collega`s in TVteam. Kijk op www.tvteam.nl En als hij niet werkt? Dan kom je hem tegen in het theater, op festivals, op een terrasje in een van Brabants prachtige dorpen en plaatsjes, in een museum, schrijvend achter zijn buro, zingend onder de douche of op een bootje in Drimmelen.

Zijn motto is een kreet van Loesje:

Leven is het meervoud van lef!

Rogier van Oosterhout boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rogier van Oosterhout zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rogier van Oosterhout wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rogier van Oosterhout. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rogier van Oosterhout te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.