Romy Monteiro boeken?

Romy Monteiro boeken bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot 250 pers.
  • Prijs: € 4.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Incl. dansers

Biografie Romy Monteiro

Romy Monteiro heeft eigenlijk nooit een zangcarrière na gestreefd maar sinds zij anderhalf jaar geleden er achter kwam dat zij toch kon zingen, wil zij niets anders meer!

De dochter van Antje Monteiro is 21 jaar geleden geboren in hartje Utrecht. Romy is alleen door haar moeder opgevoed. Haar Portugees-braziliaanse vader speelde al jong geen rol meer in haar leven.

Hoewel Romy en Antje daardoor een erg sterke band hebben ontwikkeld wilde Romy niet in de voetsporen treden van haar moeder. Romy vond een baan achter de schermen meer iets voor haar en besloot de opleiding MarketingCommunicatie in Amsterdam te gaan volgen.

Na drie jaar de opleiding te hebben gevolgd begon er toch een showbizz-kriebeltje naar boven te komen. Toen de beste vriendin van Romy haar vorig jaar smeekte om te zingen op haar verjaardag besloot ze tegen alle verwachtingen in dit toch te doen. De reacties van het optreden waren buitengewoon en Romy had de smaak te pakken: dit is waar zij 100% voor wilde gaan! Zo snel mogelijk haar opleiding afronden en afstuderen werd een hoofdzaak.

Daarom kwam deelname aan The Voice 2014 voor iedereen onverwachts. Hoewel zij niets liever wilde dan beginnen aan haar zangcarrière, was romy nog onervaren en erg onzeker. Toch heeft Romy besloten om de sprong te wagen en mee te doen aan deze succesvolle talentenjacht. Waar kan kun je een betere start maken dan bij The Voice of Holland!

Romy Monteiro boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Romy Monteiro zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Romy Monteiro wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Romy Monteiro. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Romy Monteiro te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.