Ron Brandsteder boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Ron Brandsteder

Ron Brandsteder (19-05-1950) Amsterdamse acteur, quizmaster en zanger. Start op het Goois Lyceum met toneel en cabaret en maakt op zijn zeventiende zijn tv-debuut. Hij is werkzaam als plugger wanneer tv-maker Ivo Niehe hem in 1978 ontdekt tijdens de Firato. Brandsteder presenteert acht seizoenen lang de Showbizzquiz en wordt daarmee een van Nederlands bekendste presentatoren.

Later maakt Ron de overstap naar de commerciele omroep. Als acteur is hij te zien in de speelfilms Moord In Extase en Veld Van Eer. Hij maakt soloplaten en verzorgt bijdragen op andermans platen waaronder de stem van Dokter Bernard op de gelijknamige single van Bonnie St. Claire.

Ron Brandsteder maakt zijn comeback als presentator met de hitshow Dancing with the Stars.

Ron Brandsteder boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ron Brandsteder zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ron Brandsteder wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ron Brandsteder. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ron Brandsteder te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.