Ronald Douglas boeken?

  • Tijdsduur: 40 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.395,- excl. BTW
  • Opmerking: Ook te boeken met eigen trio

Biografie Ronald Douglas

Ronald Douglas heeft zijn sporen al meer dan verdiend en we kunnen wel zeggen dat hij tot een van de beste Jazz zangers behoort die Nederland rijk is. Ook in het buitenland wist Ronald het publiek te ontroeren met zijn Jazz repertoire. Hij maakte een succesvolle tour door Japan, won "The International Jazzvocal Competition" in Washington en stond zijn mannetje  meerdere malen op het North Sea Jazz Festival in ons eigen land.

Boekingen Ronald Douglas

Ronald werkte met John Clayton, de man die grote bekendheid geniet door zijn werk voor en met onder andere Nathalie Cole en Quincy Jones! In 2020 neemt Ronald deel aan het SBS televisieprogramma "We Want More" Kortom Ronald Douglas " Meer Jazz is onmogelijk"

Ronald Douglas boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ronald Douglas zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ronald Douglas wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ronald Douglas. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ronald Douglas te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.