Ronald van der Lee boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Ronald van der Lee

Er zijn niet zo heel veel zangers die, overal waar ze optreden, meteen voor sfeer en ge-zelligheid zorgen. Ronald van der Lee is zo’n zanger. Deze in Brabant woonachtige Amsterdammer laat al jarenlang zien en horen dat hij een rasenter-tainer is. Daarvan raken steeds meer mensen over-tuigd, zoals zijn Hyvespagina – met een nog altijd groeiend aantal vrienden – wel bewijst. Ronald profileert zich daar als ‘De Zingende Zanger’.  En dat is ook precies wat hij doet: zingen en voor sfeer zorgen.
 
Zonder poespas weet Ronald met zijn warme stem, zijn vriendelijke uitstraling en aanspre-kend repertoire ieder publiek weer van zijn kunnen te overtuigen. Hij werkt hard aan een nieuwe single en hoopt daarmee hoge ogen te gaan gooien. Maar een hit of niet: met een optreden van Ronald van der Lee is het altijd gezellig!

Ronald van der Lee boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ronald van der Lee zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ronald van der Lee wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ronald van der Lee. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ronald van der Lee te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.