Ronnie Flex boeken?

Ronnie Flex Boeken / Inhuren bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Ronnie Flex

Ronnie Flex, een rapper / zanger uit Capelle aan den IJssel die op het punt staat om Nederland te veroveren met zijn aanstekelijke mix van Hip-Hop, Grime, Dancehall en Dubstep. Vanaf zijn 16e staat hij al op de stage met o.a. Mystery Land en de TMF Awards achter zijn naam.

Naast het performen produceert hij ook zijn eigen tracks maar wordt hierin bijgestaan door producer Boaz v/d Beatz. Zijn samenwerking met o.a. Boaz en Mr.Polska resulteerde in de succesvolle single en videorelease van ‘Soldaatje’ en ‘Allermooiste Feestje’. Zijn laatste wapenfeit is de samenwerking met Yellow Claw voor de single ‘Nooit Meer Slapen’.

Nu getekend bij majorlabel TopNotch is Ronnie Flex druk bezig met nieuw eigen materiaal. Winnaar van de State Award ‘Rookie Of The Year’ en finalist bij de Grote Prijs van Nederland, het moge duidelijk zijn, 2013 wordt het jaar van Ronnie Flex!

Ronnie Flex boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ronnie Flex zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ronnie Flex wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ronnie Flex. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ronnie Flex te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.