Ronnie van Bemmel boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 795,- excl. BTW
  • Opmerking: Hit: Jaimy, Ik zoek een meisje

Biografie Ronnie van Bemmel

Ronnie van Bemmel timmert sinds 1993 keihard aan de weg. Met zijn single "Uno Dos Tres" veroverde hij in het jaar 2000, de landelijke uitgaansgelegenheden.

Vele optredens volgden en in 2007 gaf Ronnie van Bemmel zijn eerste theaterconcert in een uitverkocht Beatrix Theater te Utrecht. In datzelfde jaar veranderde er veel voor Ronnie. Hij won de Tros Talentenjacht, "De Weg Naar Thialf", en tekende een platencontract. Vanaf dat moment, was Ronnie veelvuldig te zien op de landelijke tv, ondermeer bij het TROS Muziekfeest, Mega Piratenfestijn, Hart voor Muziek en de Nacht van Oranje.

Met zijn singles "Ik zoek een meisje", "Laat het licht maar uit" en "Jamie", stond hij in de Mega Top 100.

Op zijn laatste album "Alles vergeven" laat Ronnie horen hoe veelzijdig hij is. Een waanzinnig album vol met gezelligheid en feest maar ook prachtige ballads.

In 2011 verandert Ronnie van platenlabel in april van dat jaar verschijnt de eerste single. Het is een bewerking van een oud nummer van de Everly Brothers. De titel van de single is "Weet jij wel".

Op de bühne voelt Ronnie van Bemmel zich als een vis in het water. Vol overgave en plezier brengt hij zijn show. Een echte rasartiest die zijn optredens op de meest uiteenlopende gelegenheden in binnen- en buitenland tot een waar feest maakt!

Ronnie van Bemmel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ronnie van Bemmel zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ronnie van Bemmel wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ronnie van Bemmel. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ronnie van Bemmel te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.