Ronny Wijngaarde (Lionel Ritchie Imitator) boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Ronny Wijngaarde (Lionel Ritchie Imitator)

Ronny Wijngaarde is ontdekt door Joop van den Ende  (Soundmixshow 1986) en is sindsdien een veel gevraagd artiest in Nederland,  Belgie en Duitsland.

In het buitenland beter bekend als "THE LOOK A LIKE LIONEL RICHIE".
 
Naast zijn nummers van Lionel Richie bestaat zijn repertoire uit disco, soul, dance-classics en hedendaagse popmuziek zowel Engels- als Nederlandstalig, kortom zijn optreden staat garant voor een mega swingend optreden! 

Een repertoire voor jong en oud. Geniet en dans op de nummers uit Symphonica In Rosso!
 
Altijd stijlvol gekleed met te gekke choreografische danshoogstandjes, live zang en percussion!

Uitermate geschikt voor evenementen, bedrijfsfeesten, discotheken, clubs, moderne dancings en café's.

Ronny Wijngaarde (Lionel Ritchie Imitator) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ronny Wijngaarde (Lionel Ritchie Imitator) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ronny Wijngaarde (Lionel Ritchie Imitator) wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ronny Wijngaarde (Lionel Ritchie Imitator). ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ronny Wijngaarde (Lionel Ritchie Imitator) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.