Roy Donders boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 2.495,- excl. BTW

Biografie Roy Donders

Roy Donders heeft een eigen kledingwinkel annex kapsalon in de Tilburgse volkswijk Broekhoven. Vrouwen uit het hele land komen hier naartoe. Gewapend met zijn krultang en talloze bussen haarlak tovert de stylist de haren van de dames om tot ingenieuze kapsels met harde krullen, wafeltjes of opgestoken kunstwerkjes. De ondernemende stylist kan zijn glitterimperium uitsluitend runnen door de onafgebroken steun van zijn familie. Werk en privé lopen dan ook naadloos in elkaar over.

Roy heeft een mooi leven zo,  Zo heeft hij zijn eigen huispakkenlijn opgezet. Natuurlijk met een Roy Donders-signatuur, dus: bling bling, steentjes en pailletjes. “Want ik ga echt niets maken zonder steentjes”, aldus Roy. Ook timmert Roy timmert al jaren flink aan de weg als zanger van het Nederlands lied. Dit zal ook te zien zijn in zijn nieuwe serie.

Roy Donders boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Roy Donders zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Roy Donders wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Roy Donders. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Roy Donders te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.