Ruby Prophet boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 650,- excl. BTW
  • Opmerking: House of Talent

Biografie Ruby Prophet

Ruby Prophet heeft al meer dan 10 jaar ervaring binnen de muziekbusiness. Van touren met Yes-R tot een optreden in het GelreDome met DJ Paul Elstak, het staat allemaal op haar muzikale CV. In 2018 deed zij mee aan het SBS-programma House of Talent en koos ze vol voor het maken van haar eigen muziek. Ze begon met Engelstalige nummers, maar besloot in het programma over te stappen naar Nederlandstalige Urban Popmuziek. In augustus 2019 bracht ze haar eerste single na het programma uit en begin 2020 komt haar volgende single uit.

Boekingen Ruby Prophet

Naast haar eigen muziek is zij een zeer veelzijdige zangeres en zingt zij nummers van Adele tot Chaka Khan en van Dua Lipa tot aan Ronnie Flex. Een Motown of pop setlist is haar niet onbekend en zij kan dan ook gegarandeerd een feestje bouwen. Kortom; een perfecte aanvulling op jouw evenement.

Ruby Prophet boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ruby Prophet zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ruby Prophet wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ruby Prophet. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ruby Prophet te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.