Rudi Rozenberg boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Rudi Rozenberg

Rudi Rozenberg, de interactieve Après-ski en carnavalsensatie van 2011. Een show van 45min waarin Rudi de grootste en meest bekende carnavalskrakers live ten gehore zal brengen.

Tijdens deze interactieve show zal het publiek niet alleen vermaakt worden door de zang- en danskwaliteiten van Rudi Rozenberg.

Een ware Duitse danswedstrijd met het gehele publiek waarbij zeker één persoon met een zeer leuke prijs naar huis zal gaan!


Kortom, de Après-ski en carnavalsartiest die op uw feest of evenement niet mag ontbreken ... Hosa hosa!

Rudi Rozenberg boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rudi Rozenberg zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rudi Rozenberg wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rudi Rozenberg. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rudi Rozenberg te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.