Ruth Galura boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 695,- excl. BTW
  • Opmerking: Excl. reiskosten / vanaf prijs

Biografie Ruth Galura

Ruth treedt nu al geruime tijd op in Nederland, Duitsland en België, onder begeleiding van orkest-cd’s en haar eigen geluidstechnicus, als allround zangeres op bedrijfsfeesten, jubileumfeesten, openingen en particuliere feesten zoals verjaardagen, trouwerijen/bruiloft, reunies etc.

Zingen is altijd al een grote passie geweest van Ruth; ze deed al mee aan competities op de basisschool en won die ook vaak. Ze deed mee aan wedstrijden bij muziekclubs en speelde mee met livebands op het voortgezet onderwijs. Nadat ze haar universitaire graad had behaald in de richting Biologie, startte ze in Dubai met de Tender Touch band op contractuele basis gedurende een aantal jaren; dagelijks werden optredens verzorgd. Daarna begon ze haar carriere bij de Soundwaves band; de band trad op contractuele basis dagelijks op. Ruth en de band werden vertegenwoordigd door de grootste agent voor bands in het Midden-Oosten, Gatchalian Enterprises.

Boekingen Ruth Galura

Gedurende 7 jaar werden shows verzorgd met boekingen in 5-sterren hotels, restaurants, pubs en amusementsparken in Dubai, Abu Dhabi, Koeweit en Yemen. Bovendien waren er veelvuldig concerten tussendoor in Egypte en Brunei. Ruth treedt nu al geruime tijd op in Nederland en België, onder begeleiding van orkest-cd’s en haar eigen geluidstechnicus, als allround solozangeres op bedrijfsfeesten, jubileumfeesten, openingen en particuliere feesten zoals verjaardagen, trouwerijen, reunies etc.

Ruth Galura boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ruth Galura zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ruth Galura wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ruth Galura. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ruth Galura te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.