Ruud Appelhof boeken?

  • Tijdsduur: 30/45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Meerdere boekingsmogelijkheden

Biografie Ruud Appelhof

De liefde voor de volksmuziek is Ruud met de paplepel ingegoten.In 1996 stond hij als kleine jongen voor het eerst op de bühne met zijn steirische harmonica. Nu, anno 2020, is hij niet meer weg te denken uit de Volksmusik- en Oktoberfestbranche in Nederland en de Alpenlanden.

Al jaren is Ruud één van de Stimmungskanonnen van de Tirolertent op de Zwarte Cross. Daar gaat hij, met duizenden uitgelaten bezoekers, volledig los in de tent. Ruud is in Nederland regelmatig op televisie. Zo was hij te zien bij ‘Holland’s got Talent’ en onlangs nog was Ruud te gast op RTL4 bij ‘The Big Music Quiz’ van Humberto Tan.

Maar ook in de Alpenlanden is Ruud geen onbekende meer. FolxTV, Gute Laune TV, Alpenwelle TV, U1 Fernsehen en Amazon Prime zenden de clips van Ruud uit en hij is er te gast in bekende TV-Formats. Ook heeft Ruud inmiddels met een aantal van zijn singles in de top 10 van de Musiparade van ORF Kärnten gestaan.

Hebben we het over STIMMUNG met hoofdletters; dán hebben we het over Ruud Appelhof!

Ruud Appelhof boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ruud Appelhof zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ruud Appelhof wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ruud Appelhof. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ruud Appelhof te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.