Ryan Ricks boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Ryan Ricks

Ryan Ricks is de verrassing van dit moment en verovert met zijn trompet de hitlijsten in België. Hij is al enkele weken terug te vinden op de hoogste positie in de Vlaamse album charts.

Ryan Ricks speelt al sinds zijn jeugd met hart en ziel trompet. Hij heeft opgetreden met legendes als Michael Bolton, Steve Lukather, Candy Dulfer en Basement Jaxx.

Het debuutalbum van Ryan Ricks werd in 2011 opgenomen en kwam begin januari 2012, begeleid door de single Golden Brown, in België uit. Terwijl de trompettist zelf op tournee was door Azië, nam het album vrijwel direct na de release een enorme vlucht in de Vlaamse hitlijsten, met een nummer 1 positie als resultaat. "Met dit specifieke project zijn we van eerste ideeën tot de daadwerkelijke release ongeveer een jaar bezig geweest. Natuurlijk hoop je dat mensen een album waar je zelf hard aan gewerkt hebt en enorm vol van bent ook mooi gaan vinden. Maar dat is doorgaans een veel langer proces, waarbij je jezelf enorm in de kijker moet spelen. Daar had ik nu niet eens de mogelijkheid toe, zo snel is het gegaan.

Het succes overtrof al mijn verwachtingen", aldus een trotse Ryan Ricks. In april is ook thuisland Nederland aan de beurt. "Daarnaast is er interesse uit andere Europese landen en zelfs daar buiten, zo heb ik begrepen. Dat is natuurlijk waanzinnig, maar ik wil ook niet te ver op de zaken vooruit lopen. Eerst ligt de focus op België en Nederland."

Ryan Ricks boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ryan Ricks zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ryan Ricks wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ryan Ricks. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ryan Ricks te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.