Saints `n Sinners boeken?

  • Tijdsduur: 3 x 60 min.
  • Geluid: incl. tot 1000 pers.
  • Prijs: € 3.495,- excl. BTW

Biografie Saints `n Sinners

De band bestaat uit vijf absolute topmuzikanten en die klasse willen de mannen verder uitbuiten. Als coverband Hike hebben ze in het verleden al vele feesttenten plat gespeeld! SAINTS ‘N SINNERS: Van lieflijk naar wild, van mooie ballads tot harde rock en zelfs hardstyle! Bij zo'n muzikale topshow hoort een gloednieuw en perfect geregisseerd visueel concept, met adembenemend licht en de nodige special effects, zoals lasers, low fog en vuur. En… minstens zo belangrijk, met de passie en het spelplezier van de vijf muzikanten zelf.

Imponeren met muzikaliteit, maar uiteraard wel in een eigentijds snel en commercieel jasje, zoals we dat van de band kennen.En dan interessant voor een nog breder publiek. Als vanouds voor de dampende feesttenten, maar straks ook voor popfestivals, grote pleinfeesten, noem maar op. Op ieder groot podium. Dat is wat SAINTS ‘N SINNERS voor ogen heeft.

Wij weten zeker dat SAINTS ’N SINNERS ook op uw evenement een toegevoegde waarde is!

SAINTS ’N SINNERS wordt dé sensatie van 2016!

Saints `n Sinners boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Saints `n Sinners zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Saints `n Sinners wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Saints `n Sinners. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Saints `n Sinners te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.