Salsa Workshop boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Salsa Workshop

Deze prachtige salsa lerares zal u meenemen naar het zonnige zuiden om u en uw gasten te vermaken met de Zuid Amerikaanse dansen.

In deze workshop leren uw gasten de verleidelijke basisdanspassen van de Salsa, Merengue en de Bachata. Dit is een leuke mogelijkheid om iedereen de dansvloer op te krijgen tijdens uw feest!

Salsa Workshop boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Salsa Workshop zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Salsa Workshop wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Salsa Workshop. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Salsa Workshop te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.