Samantha Steenwijk boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 3.975,- excl. BTW

Biografie Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk werkt op het kantoor van een visgroothandel. Samen met haar vriendin Daisy woont ze inmiddels al 6 jaar samen. In augustus van dit jaar gaat Samantha met haar trouwen en ze willen graag een kind. Het wordt een heel mooie en chique bruiloft met veel gastartiesten. Ze zou ook heel graag Gerard Joling op haar bruiloft willen hebben, maar dat kan ze niet betalen.

Samantha Steenwijk had nooit de intentie om zangeres te worden. Ze ging wel altijd naar het café, dus was wel van het volkse. Haar ouders gaven haar negen jaar geleden op voor een talentenjacht in Den Haag en toen ging het balletje rollen. Zanger Vinzzent is sindsdien een soort coach voor haar, en heeft haar o.a. met verschillende singles en producers geholpen. Samantha treedt inmiddels zo'n 90 keer per jaar op.

Samantha Steenwijk wil heel graag de nieuwe volkszangeres worden, maar wel een stoere op hakken!

Samantha Steenwijk boeken?

Samantha Steenwijk bereikt in het SBS6 programma Bloed, zweet en tranen de finale. Samen met de andere finalisten: Jason Bouman, Daantje en Rein Mercha is zij ook te boeken voor optredens in het land. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van deze spontane zangeres.

Samantha Steenwijk boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Samantha Steenwijk zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Samantha Steenwijk wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Samantha Steenwijk. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Samantha Steenwijk te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.