Sandra Ysbrandy boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Bekend van Life 4 You

Biografie Sandra Ysbrandy

Na jarenlang voor de Rabobank te hebben gewerkt als communicatie adviseur werd Sandra Ysbrandy in 2009 door een docent van de koksopleiding gevraagd om mee te doen aan een screentest voor de EO.

3 jaar lang was Sandra de vaste kok in het programma ‘Het Familiediner’ van Bert van Leeuwen. Haar bevlogenheid, enthousiasme, persoonlijkheid en vakkennis vielen op. Ze werd gevraagd om de overstap te maken naar RTL4 en Rudolph van Veen op te volgen in het populaire zondagmiddagprogramma ‘Life4You’ van Carlo en Irene. Dit heeft zij 3 jaar lang met veel plezier gedaan.

In september 2015 maakte Sandra de overstap van RTL4 naar SBS6. Ze werd gevraagd om samen met Kim-Lian van de Meij en Dirk Zeelenberg het zondagmiddagprogramma ‘Thuis op Zondag’ te gaan presenteren. Ook weer een mooie uitdaging die ze met beide handen heeft aangepakt.

Sandra Ysbrandy doet zoveel meer

Maar Sandra doet veel meer! Zij studeerde Natuurvoeding, Voeding & Hormonen en volgde de beroepsopleiding Health & Nutrition tot vegetarisch chef. Haar passie voor gezondheid en vitaliteit leidde in 2020 tot de oprichting van haar bedrijf Color Your Food. Een online platform met een uniek aanbod aan trainingen, masterclasses, kookvideo’s en gezonde leefstijltips voor bedrijven en hun medewerkers gericht op duurzame leefstijlverandering.

Daarnaast is Sandra vanaf 16 oktober 2017 samen met Meesterkok Rudolph van Veen het vaste, culinaire gezicht van het online platform FoodFirst Network waar gezonde voeding, regelmatig bewegen en medische ondersteuning centraal staat.

Boekingen Sandra Ysbrandi

Sinds het najaar van 2016 is Sandra Ysbrandy terug bij de NPO. Ze kookt op de donder- dagen in het populaire middagprogramma ‘Tijd voor Max’ en presenteert samen met Mounir Toub, het dagelijkse kookprogramma ‘Kook mee met MAX’.In het najaar van 2020 is alweer het vierde seizoen op televisie te zien.

Vanzelfsprekend staat ook nu gezonde- en verantwoorde voeding centraal.

Sandra Ysbrandy boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sandra Ysbrandy zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sandra Ysbrandy wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sandra Ysbrandy. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sandra Ysbrandy te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.