Sandra Ysbrandy boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Bekend van Life 4 You

Biografie Sandra Ysbrandy

Mijn passie voor koken had ik al op jonge leeftijd. Mijn herinneringen gaan bijna allemaal gepaard met eten, gezelligheid, familie en vrienden. Ik kom uit een Bourgondische familie waar samen genieten van eten heel belangrijk is. Mijn moeder is mijn inspiratiebron, zij kookte altijd vers, leerde mij kennis maken met veel verschillende smaken. Is creatief en vindingrijk. Als wij op vakantie gingen orienteerden we ons altijd eerst op de keuken van Frankrijk, Spanje, Italie of waar we ook heenreisden. Kochten alvast een kookboek dat mee ging in de koffer. Na de middelbare school ben ik geschiedenis gaan studeren aan de Universiteit van Amsterdam.

Tijdens mijn studie heb ik 5 jaar bij restaurant van Harte in de Hartenstraat in de Jordaan gewerkt. Ik heb daar veel ervaring opgedaan en enorm veel heeft geleerd. Na mijn afstuderen ben ik gaan werken bij de Rabobank. Na 14 jaar in verschillende functies bij de Rabobank te hebben gewerkt besloot ik het roer drastisch om te gooien. Mijn ware passie voor koken bleef kriebelen en ik besloot in 2008 een koksopleiding te gaan volgen.

Tijdens die opleiding heb ik mijn bedrijf ‘Vergaderen aan de keukentafel’ bedacht en ontwikkeld: het verzorgen van exclusieve diners en kookworkshops voor Managementteams en Directies van bedrijven. In 2009 werd ik door de docent van de koksopleiding gevraagd om mee te doen aan een screentest voor de EO. Vanaf dat moment ben ik 3 jaar lang de vaste kok in het programma ‘Het Familiediner’ van Bert van Leeuwen geweest. Vanaf augustus 2012 is ben ik iedere zondagmiddag live te zien als de kok in het televisieprogramma ‘Life 4 You’ van Carlo Boszhard en Irene Moors.

Mijn stijl van koken is het best te omschrijven als: goed en gezond eten waar je samen met familie en vrienden van geniet, eenvoudig te bereiden. Authentieke smaken, puur en gezond. Met liefde klaargemaakt en met een uitstekende kwaliteit van de ingrediënten gekozen uit respect voor seizoen en dier.

Sandra Ysbrandy boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sandra Ysbrandy zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sandra Ysbrandy wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sandra Ysbrandy. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sandra Ysbrandy te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.