Sarah Elias boeken?

Foto: Basja Chanouski
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Breed inzetbaar

Biografie Sarah Elias

Sarah Elias studeerde solozang aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag bij Lenie van Den Heuvel, Maria Acda en Wout Oosterkamp.

Zij nam deel aan diverse masterclasses bij onder andere Michael Chance, Jill Feldman, Meinard Kraak en David Wilson Johnson. Tevens volgde zij koordirectielessen bij Jos van Veldhoven en Jos Vermunt. In 2006 behaalde zij haar bachelordiploma solozang waarna zij in 2007 haar studie vervolgde aan de Guildhall School of Music and Drama in Londen. Daar nam zij deel aan de specialisatiecursus'Leadership'  (community art) en studeerde zij solozang bij Margaret Humphrey Clark. Hiervoor ontving zij een VSB beurs. Momenteel volgt zij zangcoaching bij Roberta Alexander.

Zij zong tijdens nationale en internationale festivals, als het Steve Reich Festival in Den Haag, het Internationale Festival van Codrongianos in Sardinië, het Internationale Muziekfestival in Bath, (Engeland), het Yo! Festival en het Festival Oude Muziek te Utrecht.

Sarah Elias nam als soliste deel aan diverse radio- en televisieprogramma's, met onder andere live-uitzendingen vanuit het Concertgebouw te Amsterdam en Vredenburg te Utrecht. In 2008 neemt zij deel aan het communityproject Marco Polo in Amsterdam van de Nederlandse Opera.

Sfeervolle zang tijdens uw huwelijk, receptie en/of diner.
Sarah Elias verzorgt prachtige muziek tijdens uw huwelijks-inzegening, receptie en/of diner.
U kunt haar boeken als soliste, maar ook samen met een klassiek/jazz gitarist of klassiek/jazz pianist. Tevens zingt zij duetten met een zangeres.

In overleg met het bruidspaar maakt Sarah Elias een optreden op maat. Er is veel mogelijk, zoals het toevoegen van favoriete nummers. Ook kan er een mooi programma samengesteld worden voor de kerkelijke inzegening. Sarah Elias kan geboekt worden voor diverse locaties zoals bijvoorbeeld in de buitenlucht, kastelen, landhuizen en kerken.

Theater en Zang Workshops voor bedrijven.
Klassiek of Jazz optreden voor bedrijven, congressen, beurzen, recepties, conferenties en seminars
Het repertoire van Sarah Elias is zeer geschikt als fraaie muzikale omlijsting bij tal van gelegenheden. Zij verzorgt muziek tijdens diners, lunches, seminars, beurzen, conferenties of trainingsdagen.

Een sfeervol concert als intermezzo of entr’act, om de (kerst/nieuwjaars-) borrel op te luisteren, bij een afscheid, jubileum op bij de opening van uw bedrijf.

Sarah Elias helpt u graag bij het samenstellen van een passend programma. Zij is samen met een klassiek/jazz gitarist of klassiek/jazz pianist te boeken.
Ook speciaal is haar optreden met een Israelische U'd speler. Zij vertolken een feestelijk programma geïnspireerd op volksmuziek uit het Midden-Oosten.

 

Sarah Elias boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sarah Elias zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sarah Elias wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sarah Elias. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sarah Elias te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.