Sasja Brouwers boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 650,- excl. BTW

Biografie Sasja Brouwers

Sasja Brouwers ( 9 november 1972) geboren in Amsterdam, heeft sinds de middelbare school al vastberaden gestreefd naar een carrière in de entertainment industrie. Mede dankzij doelgerichte opleidingen als 3 jaar conservatorium (zang en lichte muziek), zangles van Maria Rondèl en acteercursussen bij o.a. Frederik de Groot is Sasja uitgegroeid tot een allround talent.

Aan praktijkervaring geen gebrek. Haar zangtalent kwam o.a. aan bod in de musical ´Cyrano´ van Joop van den Ende en in de tv programma’s ´A Star Is Born´ van Ron Brandsteder en ‘The Late Night Show’ van Peter Jan Rens. In 2003 zagen we Sasja deelnemen aan het Nationaal Songfestival en scoorde ze hoge ogen met haar nummer ‘Rauw’ geschreven door Jeroen Englebert en Pim Koopman, welke negen weken in de hitlijsten stond. We vinden Sasja ook vaak terug in de opname studio waar ze jingles en reclame spotjes inzingt voor verschillende radio en televisie zenders.

In dat zelfde jaar werd ze tweede bij het Streeksongfestival met het nummer ‘Ik wil schreeuwen’ geschreven door Edwin van Hoevelaak.

Maart 2006 leerde Sasja, Eric Forrest kennen en vormen ze niet alleen een zangduo maar zijn ze ook in het dagelijks leven een “Liefdes Duo”. Begin oktober 2006 deden ze mee aan de Xfactor maar helaas behaalde ze niet de live shows. 5 weken lang waren ze te zien in de grootste talentenjacht op de Nederlandse televisie.
In 2008 kregen Sasja en Eric een dochtertje en de combinatie van zangeres en moederschap bleek lastig waardoor Sasja besloot haar carrière op een laag pitje te zetten.

Na zich enkele jaren voornamelijk te hebben gewijd aan haar twee dochters, laat Sasja in mei 2011 solo weer van zich horen met een nieuwe single ‘Jij bent de liefde van mijn leven’, geschreven door Kees Tel. Deze single heeft 6 weken in de Top 100 gestaan en werd uitgereikt door Wolter Kroes.

November 2011 kwam de nieuwe single uit ‘Van Hier Naar Oneindig’, Sasja Brouwers heeft zelf de tekst geschreven met hulp van Jeroen Englebert, welke werd uitgereikt door Patricia Paay.

In augustus 2011 werd Sasja slachtoffer van een vuurwerkbom bij het zomerfeest in Ugchelen, toen zij na haar optreden nog wat stond na te praten. Buiten de traumatische ervaring is zij 8 weken doof geweest aan haar rechteroor en mocht ze van de artsen 6 weken lang haar passie niet uitoefenen. Hierdoor werd de promotour van ‘Jij bent de liefde van mijn leven’ en alle optredens gecanceld.

Maar deze dame is een doorzetter en opgeven staat niet in haar vocabulaire dus 9 november 2011 kwam Sasja weer terug met de prachtige single ‘Van hier naar oneindig’ welke werd uitgereikt door niemand minder dan Patricia Paay.
Dit is meteen haar schrijvers debuut want met behulp van Jeroen Englebert is de tekst van Sasja zelf.

17,18 en 19 mei mocht Sasja optreden bij Toppers in Concert 2012. Door een online auditie werd ze in de finale gekozen door René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom als enige vrouw met 4 mannen om op te treden tijdens een 20 minuten durende Halftime Show. ‘Een ongelooflijke ervaring maar vooral een leerschool was dit Toppers avontuur, dat niemand mij meer afpakt’, aldus Sasja.

25 mei 2012 ging de nieuwe single ‘Jij hoort bij mij’ in première bij Marcel de Vries op Radio NL, welke is geproduceerd door Edwin van Hoevelaak en de tekst is wederom door Sasja geschreven.

Sasja Brouwers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sasja Brouwers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sasja Brouwers wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sasja Brouwers. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sasja Brouwers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.