Saskia en Serge boeken?

  • Tijdsduur: 35 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Seniorenshows 2 x 40 min. € 1550,- excl.

Biografie Saskia en Serge

Saskia & Serge hebben 66 single’s en 27 albums gemaakt!

Ze hebben zelf een professionele audio studio en schrijven niet alleen voor zichzelf maar ook voor anderen. Daarnaast hebben ze ook nog tijd voor hun hobby’s zoals, de huisdieren (hond ,kat ,eenden .ganzen en kippen ). Saskia doet aan ballettraining , Serge voetbalt in de plaatselijke club, SVS’65, hij fluit jeugdwedstrijden en is ook sportverzorger. Ook voetbalt hij voor het goede doel bij het “World Master Team “ van René van de Kerkhof.

Samen houden ze van tennissen ,skiën , Aziatisch eten en kokkerellen.

Hun optreden bestaat voor een deel uit eigen repertoire , maar ook up-to-date songs van bijv. Celine Dion etc. Op Amerikaanse themafeesten zingen ze bijvoorbeeld hoofdzakelijk Country-songs. Voor senioren is het grotendeels een Nederlandstalig optreden.

Voor personeelsfeesten maken ze een zeer aantrekkelijke mix van oud en nieuw repertoire en zetten ze met gemak de zaal op z’n kop.

Saskia en Serge hebben voldoende repertoire om het optreden aan de wens van de opdrachtgever te voldoen zonder hun eigen identiteit te verliezen.

Saskia en Serge boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Saskia en Serge zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Saskia en Serge wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Saskia en Serge. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Saskia en Serge te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.