Session boeken?

  • Tijdsduur: 2 x 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 4.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.

Biografie Session

SESSION is een van de beste en meest geboekte professionele allround coverbands van dit moment. Met een formatie van topmuzikanten, een actueel repertoire met de grootste hits (afgewisseld met de beste classics), veel interactie met het publiek, de verlichte decorstukken én de mega led videowall is dit dé show van NL!

Boekingen SESSION

Een optreden van SESSION is ‘high energy’, dansbaar, interactief, trendy maar vooral: een feest! Kortom: SESSION zorgt voor de beste show die er in coverland te vinden is!

Session boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Session zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Session wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Session. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Session te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.