Shirley Bassey Tribute boeken?

Shirley Bassey Tribute boeken / Shirley Tribute imitator huren
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot 300 pers.
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
  • Opmerking: Excl. reiskosten

Biografie Shirley Bassey Tribute

Wie kent niet "This is my life" de wereldhit van de wereldster Shirley Bassey. Deze ultieme act is de enige echte act die de exacte originele toonhoogte en kracht van de massieve stem van Shirley Bassey benadert. Ruth Galura, de personificatie van Shirley Bassey in deze act, is een internationale zangeres met tien jaar aaneensluitende dagelijkse optredens in Dubai, Abu Dhabi, Egypte en Yemen. Ze treedt nu op in de BeNeLux. Er is eens een gast geweest die het heel mooi en complimenteus verwoordde:  deze dame heeft een ingebouwde versterker in haar keel! Bij uitstek een Dame Shirley Bassey stem en een waardige imitatie.

Ruth laat U kennis maken met de fenomenale koningin van glitter en glamour uit Wales,  Groot Brittannië. Ze laat U een adembenemende show beleven en U genieten van haar emotie, beroemdheid, humor, maniertjes, charme, luxe jurken en diva-mantels.
Deze act is van toepassing op alle leeftijdscategoriën, omdat naast haar vele malen onderscheiden klassiekers, ze ook hele moderne dance muziek maakt zoals bijvoorbeeld haar versie van ‘get the party started’, ‘big spender remix’, ‘Diamonds are forever’, ‘Manthronics mix,’Light my fire remix etc. ,etc.

Deze Shirley Bassey ervaring  is een verademing en laat Hollywood Nights, Back to the 60’s and 70’s, Red Carpet Nights, Diva Nights, Casino thema’s, Hall of Fame en natuurlijk niet te vergeten James Bond Nights tot eenzame hoogte stijgen! Onder de meest beroemde zangeressen is zij de enige die de titel ‘voice of James Bond films’ mag dragen omdat ze drie James Bond themesongs heeft gezongen : Diamonds are forever, Goldfinger en Moonraker.
Laat uw evenement opluisteren met een explosie van pure glitter en glamour en professioneel entertainment, live is het nog mooier, U zult uw ogen niet geloven !

Shirley Bassey Tribute boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Shirley Bassey Tribute zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Shirley Bassey Tribute wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Shirley Bassey Tribute. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Shirley Bassey Tribute te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.