Showband Feelings boeken?

  • Tijdsduur: 3 x 50 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.795,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs - Meerdere boekingsmogelijkheden

Biografie Showband Feelings

Showband Feelings staat vooral bekend om zijn spectaculaire feesten, veelzijdigheid en professionaliteit! De band bestaat uit twee zangeressen die muzikaal worden begeleid door de drummer, bassist, gitarist, toetsenist, percussionist, alt saxofonist, tenor saxofonist en trompettist.

Alles wordt live gespeeld, dus geen bandje dat meeloopt of voorgeprogrammeerde partijen. What you see is what you get! Feelings beschikt over een breed repertoire: van Disco tot Latin en van gevoelige ballads tot swingende dansnummers...

Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeestje... Van een klein intiem gezelschap tot swingende menigte, Feelings maakt er altijd een feestje van!

En is de band te groot voor uw feest? Dan spelen we ook gewoon met 6 bandleden het dak eraf!

Showband Feelings boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Showband Feelings zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Showband Feelings wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Showband Feelings. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Showband Feelings te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.