Sigrid boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: O.a Heilsoldate ac

Biografie Sigrid

Sigrid heeft een geweldige stem en een imponerende uitstraling, dit alle vormt haar handelsmerk . 
Zij is een artiest met veel talenten. Haar brede repertoire reikt van klassiek, musical, jazz, easy listening tot soul, pop en eigen nummers. Sigrid kan ontzettend veel met haar stem: van het aantikken van een intieme snaar tot temperamentvol uithalen. Door de interactie met het publiek en haar improvisatietalent slaagt Sigrid er altijd in om u een onvergetelijke avond te bezorgen. Het aanslaan van de juiste toon is een kunst die zij tot in de puntjes verstaat. Sigrid staat dicht bij de mensen en met haar stem en uitstraling heeft zij de gave mensen te raken op haar bijzondere manier: vanuit het hart …

Een show van Sigrid past bij elke gelegenheid: van een intiem, chic diner tot een groot(s) showevenement. De show kan live begeleid worden door een pianist of een orkest.

In de loop der jaren heeft Sigrid diverse shows ontwikkeld voor bedrijfsfeesten, evenementen en theater. Veelzijdige acts, gevoelige ballads, veel humor en een swingende finale passeren daarbij de revue. Kortom, een mix van theater en entertainment in een show vol glamour.

Sigrid boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sigrid zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sigrid wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sigrid. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sigrid te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.